DESCARCA DECONT TVA PDF

Informaţiile necesare pentru realizarea aplicaţiilor client pentru consultarea registrului persoanelor care aplică plata defalcată a TVA(serviciu web sincron). taxa pe valoarea adaugata by alina_nvc in Types > School Work. – Ebook download as Excel Spreadsheet .xls), PDF File .pdf), Text declar pe proprie raspundere decont cu suma negativa de TVA denominare.

Author: Mesho Zolom
Country: Bermuda
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 2 August 2008
Pages: 489
PDF File Size: 16.75 Mb
ePub File Size: 19.53 Mb
ISBN: 702-6-12604-464-5
Downloads: 40523
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygoktilar

Instrumente pot fi inregistrate in RON sau valuta ; pentru documentele in valuta, daca este cazul, se calculeaza automat si se evidentiaza pe conturi diferentele de curs valutar. Graficul evolutiei stocurilor pe grupe de articole; Graficul evolutiei stocurilor in magazine; Ponderea stocurilor in magazine din total stocuri; Financiar: Valorea contoarelor, care se va folosi in planificarea activitatii de mentenanta va rezulta din evaluarea formulei de calcul atasata fiecarui set de contor, iar rezultatul acestui calcul va fi exprimat in unitatea de masura atasata acestei valori Normative lucrari de mentenanta – definire catalog cicluri de reparatii Fise tehnologice de reparatii – insiruirea operatiilor, materiilor prime si a pieselor de schimb care se folosesc curent intr-un tip de reparatie.

decont tva format pdf

Structura Programul are 3 module: Raportarea manoperei cu coduri de bare In sistemul integrat Clarvision ERP exista 2 moduri de raportare a manoperei cu coduri de bare: Cererilor de oferta primite de la clienti; Ofertelor transmise clientilor in diverse monede; Functionalitati aferente: Operarea retururilor de marfa catre furnizor in moneda mandantului RON sau in moneda documentului diferita de RON ; Factura externa import cu urmatoarele functionalitati: Evidenta contabila se tine atat in moneda de baza moneda casei precum si in moneda paralela, moneda care se poate seta de catre utilizatori.

Mentenanta corectiva curativa, paliativa reprezinta ansamblul de activitati realizate dupa defectarea mijlocului fix sau dupa degradarea functiei sale in mod neprevazut. Fereastra are 3 sectiuni: SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. Imprimante fiscale Imprimante coduri de bare Cantare electronice Cititoare coduri de bare Sertare de bani Acte necesare fiscalizare Preturi De ce noi? Orice telefon mobil compatibil cu tehnologia Javascript si capabil sa navigheze pagini de internet va putea fi folosit ca terminal, modul de prezentare a informatiei fiind de asemenea optimizat pentru telefoanele mobile.

  LBC 3090 31 PDF

Sistemul va lasa libertatea de a defini conturi si in afara acestui plan. Sisteme de intretinere si reparatii preventive sub forma reparatiilor planificate de tipul revizii tehnice RT9 reparatii curente de gradul 1 RC1gradul 2 RC2reparatii capitale RKpreventive sub forma verificarilor periodice Vpreviziilor partiale Rp si a reviziilor generale RgSistemul de intretinere si reparatii preventive pe grupe de utilaje prin stabilirea frecventei interventiilor.

Integreaza o aplicatie de pontaj si control acces. Cash-flow previzionat Configurare rapoarte Fereastra permite definirea unui numar nelimitat de configuratii. Graficul evolutiei aprovizionarilor pe furnizori; Graficul evolutiei importurilor; Ponderea importurilor din total aprovizionari; Productie: Sistemul permite utilizarea urmatoarelor metode de gestiune: Indiferent de modul de lucru ales, se poate culege manopera cu coduri de bare in 2 feluri: In urma actiunii de import, se vor genera in sistemul Clarvision ERP: Case de marcat Datecs NOU: Evidenta vehicule Se permite evidenta vehiculelor detinute tinand cont de: Previzionarea se poate face in moneda mandantului sau in valuta paralela.

Scontari Optiunea permite inregistrarea instrumentelor de incasare remise spre scontare, cu evidentierera si contarea comisionului aferent.

Modificarile legislative survenite ulterior sunt usor de inglobat in sistem, precum si extinderea ulterioara a functionalitatilor la cererea expresa a utilizatorilor; utilizatorilor; Este bazat pe cele mai moderne principii arhitecturale: Agenti vanzari Clienti Mijloace de transport Se pot previziona mai multe variante de buget pentru aceeasi perioada, dar una singura va fi activa.

Modulul de logistica depozit cuprinde: Toate aceste informatii sunt importate ulterior automat in sistemul Clarvision ERP, precizandu-se inclusiv perioada calendaristica de executie a operatiei. Reguli de contare Deecarca automata a operatiilor de repartitie primara; Contarea automata a operatiilor de repartitie secundara; Contarea automata a operatiilor de inchidere de conturi; Un cont operational incadrat intr-un indicator nu se mai poate folosi in calculul altui indicator.

Prin intermediul lor sistemul permite: Pregatirea fabricatiei Descrierea tehnologica a produselor finite, subansamblelor, reperelor, etc. Aceste informatii sunt obtinute prin parcurgerea urmatorului flux: Va exista un catalog general de contoare care se grupeaza in seturi de contoare, care se vor atasa echipamentelor. Din varianta de previzionare activa se vor citi datele in rapoarte pentru comparatii cu valorile deocnt.

  BEPPO LORD BYRON PDF

Sistemul permite inregistrarea si urmarirea: Centralizarea proceselor comerciale si de gestiune precum si a operatiunilor din salarizare si imobilizari din punct de vedere financiar-contabil Aprovizionare: Calendarul de intreprindere Planul de lucru Locuri de munca, cu informatii legate de: Integrat cu modulele Aprovizionare, Desfacere, Contabilitate financiara, modulul intregeste fluxurile de trezorerie existente si gestionate prin operatiunile Casa, Banca, Diverse.

In acest caz se poate stinge direct o factura furnizor cu o factura client sau cu un efect de primit de la client.

Politici comerciale Sistemul permite definirea listelor de preturi si atasarea acestora clientilor carora li se aplica; 17 7. Pentru detalii despre motivele pentru care sa alegi programele Albasoft, vezi: Functii si avantaje multi-firma, multi-user, lucru in retea pe aceeasi firma sau pe firme diferite; meniuri si interfata foarte intuitive, usor de utilizat; usor de configurat de catre clienti, in vederea particularizarii, personalizarii de exemplu: Inglobat in serviciul Clarvision, caz in care accesul este limitat la reteaua locala si categoria de mobile se restrange la cele dotate cu tehnologii wireless sau care au un server dedicat in retea gen Blackberry Enterprise Server.

O fisa tehnologica se defineste la nivel de interventie, si se preia cu posibilitatea de a fi modificata pe echipamente.

Locatia de decot se va putea selecta pe orice document din Clarvision cu miscare in stoc.

Functionalitati CLARVISION ERP

Operatii gva Inchiderea perioadelor financiare; Operarea notelor contabile diverse. Managementul personalului Fisa angajatului definirea angajatilor si a datelor personale, date de contact, date profesionale, persoane in intretinere, definirea tipului contractului de munca si a duratei acestuia, definirea datelor referitoare la salarii, sporuri, samd.

Calculul pretului antecalculat pentru un produs. We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Comenzilor ferme primite de la clienti; Contractelor incheiate cu clientii; Comenzilor ferme generate pe baza esalonarilor de livrare aferente contractelor; Functionalitati aferente:

work_outlinePosted in Travel